Způsoby, jak změnit interiér jedním kusem nábytku

tekst 6

Chcete osvěžit svůj interiér, ale nevíte, jak na to? Někdy stačí jeden kus nábytku, který zcela změní charakter místnosti. Zde je několik inspirací od Belini, které ukážou, jak může jeden prvek změnit!

Funkční nástěnná jednotka

Nástěnná skříň není jen místem pro knihy a televizi! Výběrem nástěnné jednotky s originální formou nebo výraznou barvou získáte nejen praktické řešení úložného prostoru, ale také působivý dekorativní prvek.

Konferenční stolek – Malý, ale působivý

Malý konferenční stolek dokáže zcela změnit charakter obývacího pokoje. Hledejte modely v zajímavých barvách, které dodají eleganci a modernost. Belini nabízí stoly, které kombinují styl a funkčnost.

Umělecká komoda

Komoda nemusí být jen praktickým kusem nábytku na uskladnění. Vyberte si model, který je sám o sobě uměleckým dílem – se zajímavou barvou nebo povrchovou úpravou. Tento prvek jistě oživí každý interiér.


Univerzální posuvná skříň

Díky systému posuvných dveří šetříme místo. Dá se využít jako šatní skříň, toaletní stolek a úložný prostor na další předměty. Modely se zrcadlem opticky zvětší prostor.

Pamatujte, že změna interiéru je o odrážení vašeho individuálního stylu a potřeb. Jedním kusem nábytku můžete zcela změnit dekor, aniž byste utráceli spoustu času a peněz. Navštivte web Belini a najděte ten dokonalý kousek, který promění váš byt!

Naši nabídku nábytku naleznete zde:

https://belininabytek.cz/