EcoStantard – Nábytek šetrný k přírodě

baner_ecostandard_400x400_cz

Ekologická a nízkoemisní výroba

 

Nábytek Belini je šetrný k přírodě na mnoha úrovních: od nákupu surovin, přes výrobu, distribuci a používání. Jsou charakteristické:

 

  • Ekologickými materiály: Nábytek je vyroben z nejkvalitnějších nábytkových desek Decor Econatura pocházejících výhradně od renomovaných předních výrobců na trhu. Ty desky mají nejspolehlivější a nejuznávanější ekologické certifikáty na světě jako jsou:

 

-FSC Green Wood

-Green Angel

– Certifikát nízkých emisí

 

To znamená, že jejich výroba má minimální negativní vliv na životní prostředí a ekosystém.

 

  • Životnost: Nábytek je navržen tak, aby měl dlouhou životnost a odolnost. Díky tomu mohou být používány dlouhá léta, což umožňuje snížení množství odpadu z nábytku.

 

  • Zdraví: Nábytek je vyroben z materiálů bez škodlivých chemikálií jako jsou formaldehyd a těkavé organické sloučeniny. To znamená, že jsou bezpečné pro zdraví lidí a domácí zvířata.

 

  • Estetika: Nábytek je nejen šetrný k životnímu prostředí, ale také stylový a elegantní. Je vhodný pro každý interiér a poskytuje mu jedinečný charakter. Designové inspirace pocházejí z bohatství přírody.

 

  • Místní výroba: Nábytek je vyráběn v EU, což znamená, že je podporována místní ekonomika a snižují se emise CO2 související s dopravou

 

  • Společenská odpovědnost: Belini Nábytek to je firma, která je společensky zodpovědná, stará se o své zaměstnance, místní komunitu a zvířata. Podporuje různé společenské a ekologické iniciativy.

 

Koupí nábytku Belini, můžete mít jistotu, že si děláte vědomý výběr, který je šetrný k životnímu prostředí, zdraví vašeho a vaší rodiny, místní komunity a zvířat.